2021-10-13 Versiotiedote

Muokattu Thu, 04 May 2023 klo 10:56 AM

13.10.2021 julkaistavan version versiotiedote.

Tulossa uutta! Maksuerien hallinnointi

Olemme kuunnelleet toiveitanne ja olemme toteuttaneet Hillavaan aikaisempaa helpomman tavan luoda ja laskuttaa urakan/projektin maksueriä. Lue tarkemmin maksuerien hallinnoinnista täältä

Maksuerätoiminnallisuudet tulevat seuraavassa versipäivityksissä kehittymään vielä lisää mm. maksuerien kopioinnilla.

Tulossa uutta! Lomakkeiden raportointi

Tässä versiossa on mahdollista tarkastella Hillavassa tehtäville lisättyjä lomakkeita kootusti lomakkeiden raportointinäkymästä.  Raportointinäkymästä voit hakea näkyviin esimerkiksi tietyllä aikavälillä tehtäville tallennetut työturvallisuuteen tai vaikkapa luovutustarkastuksiin liittyvät lomakkeet. Ominaisuuden avulla pääset perehtymään tarkemmin esimerkiksi työturvallisuuteen liittyvien huomioiden toistuvuuteen. Jos olet ominaisuudesta kiinnostunut, ota yhteyttä tukeemme tuki@hillava.com.

Tulossa uutta! Laskentakohteita Netvisoriin aiempaa kattavammin

Hillavasta on jo aiemmin voinut viedä Netvisoriin myyntilaskun ja työaikakirjausten viennin yhteydessä tehtävä- ja kohde/projekti/urakkatiedon myyntilaskun/kirjauksen laskentakohdetiedoksi. Tässä versiossa Hillavassa voidaan luoda vapaasti halutut luokittelut ja viedä myyntilaskun ja työaikakirjauksen mukana tehtävällä olevat luokittelut laskentakohdetietona. Lue ominaisuudesta tarkemmin täältä. Jos olet ominaisuudesta kiinnostunut, ota yhteyttä tukeemme tuki@hillava.com.

Hillavan Android-sovelluksesta on julkaistu uusi versio

Hillavan Android-sovelluksesta on julkaistu uusi versio. Version numero on 4.37. Suosittelemme aina päivittämään viimeisimmän version sovelluksesta käyttöön. Voit tarkistaa käytössäsi olevan sovellusversion Play-kaupasta tai Hillava-sovelluksen Asetukset-valikon kautta. Mobiililaitteesi asetuksista riippuen sovellus päivittyy automaattisesti uusimpaan versioon, tai saatat joutua päivittämään sen Play-kaupan kautta käsin.

Uudessa versiossa on parannettu sovelluksen synkronointia.

Tarjouksen kopiointi

Tarjouksen kopioinnissa oli välillä ongelmaa kopioidun tarjouksen laskentarivien katelaskennan osalta. Tässä versiossa kopioidun tarjouksen laskentarivien katelaskennan ongelma on korjattu.