2021-10-28 Versiotiedote

Muokattu Thu, 04 May 2023 klo 10:54 AM

28.10.2021 julkaistavan version versiotiedote.

Laskun tarkastelunäkymä

Aikaisemmin kun Hillavassa käyttäjä on avannut laskun tarkasteluun, niin käyttöliittymä on ohjannut käyttäjän Laskutus-näkymään. Tässä versiossa lasku avautuu erilliseen ikkunaan, josta voit tehdä laskun normaalit toiminnot kuten laskun lähetyksen ja muokkauksen.

Käytännössä uusi toiminto avaa laskun erilliseen ikkunaan, kun esimerkiksi Tehtävän Laskut-välilehdellä tuplaklikkaat laskua tai valitset laskun ja valitset "Näytä".

Maksuerien hallinnointiin uusia ominaisuuksia

Tässä versiossa julkaisemme uusia ominaisuuksia maksuerien hallinnointiin. Voit nyt kopioida maksuerät aikaisemmalta urakalta/projektilta. Katso tarkempi ohje kopiointiin täältä.

Huomioi, että maksuerätoiminnallisuus ei ole oletuksena käytössä. Jos olet ominaisuudesta kiinnostunut, ota yhteyttä tukeemme tuki@hillava.com

Koontilaskun päivämäärän vaihtaminen

Koontilaskun luonnin yhteydessä voit nyt vaihtaa koontilaskun päivämäärän. Laskun päivämäärä voidaan haluta muuttaa esimerkiksi silloin, kun lasku luodaan kuun alussa, mutta lasku halutaan kohdistaa edelliselle kuukaudelle. Huomioi, että uuden päiväyksen valinnan jälkeen painat "Päivitä", jolloin päiväys päivittyy laskulle.

/helpdesk/attachments/101067139671

Talenom-myyntilaskuintegraatioon muutos

Aikaisemmin Talenomiin on viety myyntilaskulla maakoodit pienillä kirjaimilla ja tämä on aiheuttanut ongelmaa laskun lähetyksessä Talenomista loppuasiakkaalle. Nyt myyntilaskun mukana vietävä maakoodi on kapitaaleilla, jolloin ongelmaa ei aiheudu.

Talenom-integraatiossa on tullut mahdolliseksi viedä myyntilaskun kentissä enemmän tietoja (useampi merkki). Integraatio on nyt päivitetty viemään maksimimerkkimäärä jokaisessa kentässä. Lue tarkemmin Talenomiin vietävien tietojen merkkimääristä täältä