Admicom Flex pääkäyttöliittymään kirjautuminen

Muokattu Mon, 15 Jan 2024 klo 08:33 AM

Flexin pääkäyttöliittymä on työnjohdon työkalu, jota käytetään tietokoneen selaimella. Pääkäyttöliittymään kirjaudutaan yrityskohtaisesta osoitteesta yrityksennimi.hillava.com.

1. Mene tietokoneen selaimella osoitteeseen yrityksennimi.hillava.com.
  2. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla valitse Unohditko salasanasi -toiminto.
    • Saat sähköpostiisi linkin. Valitse linkki ja pääset sivulle, jossa voit asettaa salasanasi.