Admicom Flex-sovellus (Android) - Tehtävän luonti ja muokkaus

Muokattu Tue, 13 Feb 2024 klo 10:13 AM

Admicom Flexissä tehtäviä on mahdollista luoda suoraan Android-sovelluksessa. Tehtävän luonti sovelluksessa voidaan tarvittaessa myös estää.

Tehtävän luonti

1. Valitse aloitusmenussa "Luo tehtävä", jolloin avautuu tehtävän luonnin perustietojen syöttäminen.
  2. Valitse haluamasi tehtävätyyppi ja aloituspäivämäärä. Jos et ota otsikkoon kantaa, tulee siihen tehtävätyyppi automaattisesti (näet tämän harmaana tekstinä), mutta voit otsikkoon syöttää itse kuvaamamman tiedon.
  3. Tehtävälle saa liitettyä kohteen. Klikkaa "Hae", niin pääset hakemaan olemassa olevia kohteita tai voit luoda uuden kohteen.
  4. Hae kohteen nimellä tai %-merkkiä hyödyntämällä myös osoitetietojen perusteella oikeaa kohdetta. Esim "%kauppakatu" hakee vapaammin tuloksia jos nimessä ei suoraan ole "kauppakatu"-termiä.
  5. Jos kohdelistauksessa ei ole toivomaasi tulosta, tulee ensimmäisen haun jälkeen näkyviin toiminto "Uusi", josta pääset luomaan uuden kohteen Hillavaan. Syötä kohteen tarkennukset ja valitse Tallenna, niin kohde on sinulla tehtävälle liitettynä automaattisesti.

/helpdesk/attachments/101067139924 /helpdesk/attachments/101067139925

/helpdesk/attachments/101067139926/helpdesk/attachments/101067139927

Tehtävän resurssointi

Tehtävän luonnissa voit ottaa kantaa onko tehtävä resurssoitu suoraan sinulle vai ei (kuvassa kohta 1). Oletusarvo on Flex-kohtainen eli tässä voi olla oletuksena kyllä-arvo valmiina, mutta sen voi aina ottaa pois tarvittaessa. Jos tehtävä resurssoidaan sinulle niin löydät tehtävän luonnin jälkeen "Omat tehtävät"-valikosta. Tämän jälkeen muista tallentaa (kuvassa kohta 2) tehtävä. Jos tehtävää ei resursoi itselleen, on tehtävä löydettävissä "Kaikki tehtävät"-valikon kautta. Riippuen käyttäjästä tähän valikkoon ei välttämättä ole käyttöoikeutta.

/helpdesk/attachments/101067139928

Tehtävän muokkaus

Kun tallennat tehtävän, avautuu luotu tehtävä sinulle valmiiksi ja näet syöttämäsi tiedot. Jos huomaat virheen tehtävällä niin voit tässä kohtaa vielä muokata tehtävää. Avaa valikko oikeasta yläkulmasta 3 pisteen alta ja lähde muokkaamaan. Jos poistut tehtävästä niin tämän jälkeen muokkaus on mahdollinen vain "Kaikki tehtävät"-valikon kautta ja ko valikko on käytettävissä riippuen käyttöoikeuksista. Jos sinulla ei ko valikkoa näy, niin sinulla ei ole tarvittavaa käyttöoikeutta.

/helpdesk/attachments/101067139929