Android-sovelluksen synkronointi

Muokattu Tue, 13 Feb 2024 klo 10:07 AM

Admicom Flex Android-sovellus synkronoi tietoja automaattisesti. Joskus tietojen synkronointi epäonnistuu ja silloin tiedot jäävät synkronointijonoon. Ongelmatilanteissa voit tehdä synkronoinnin käsin tai tyhjentää synkronointijonon.

Sovelluksen synkronointi käsin

1. Avaa Flex-sovellus mobiililaitteellasi.
  2. Valitse etusivulta oikean yläkulman valikosta Synkronoinnin tila.
  3. Avautuvassa näkymässä näet synkronointijonon. Jos näkymässä ei näy mitään kirjauksia, on synkronoinnit menneet onnistuneesti läpi.
  4. Jos synkronointijonossa on tietoja, valitse haluamasi kirjaukset ja valitse "Synkronoi valitut".
  5. Odota hetki, kun sovellus yrittää synkronoida tiedot.
  6. Jos synkronointi ei edelleenkään onnistu voit joko tyhjentää synkronointijonon tai olla yhteydessä tukeemme.
    • HUOM! Synkronointijonon tyhjentäminen hävittää synkronoimattomat tiedot!

Synkronointijonon tyhjentäminen

HUOM! Synkronointijonon tyhjentäminen hävittää synkronoimattomat tiedot! Jos siis tyhjennät jonon, on sinun tehtävä kirjaukset uudelleen.

1. Avaa Flex-sovellus mobiililaitteellasi.
  2. Valitse etusivulta oikean yläkulman valikosta Synkronoinnin tila.
  3. Avautuvassa näkymässä näet synkronointijonon. Jos näkymässä ei näy mitään kirjauksia, on synkronoinnit menneet onnistuneesti läpi.
  4. Jos haluat poistaa synkronointijonossa olevia tietoja valitse kirjaukset ja valitse "Poista valitut".
    •  HUOM! Synkronointijonon tyhjentäminen hävittää synkronoimattomat tiedot!