2023-06-23 Versiotiedote/ Hillavan Android-sovellus avoimessa testauksessa

Muokattu Mon, 26 Jun 2023 klo 04:06 PM

Haluatko saada Hillavan Android-sovelluksen uuden version käyttöön jo ennen julkaisua ja liittyä testaajien joukkoon?

Olemme julkaisseet Play-kauppaan avoimeen testaukseen Hillavan Android-sovelluksen uuden version (4.47.2). Emme julkaise uutta versiota heti kaikkien saataville, vaan uusi versio on julkaistu avoimella testauskanavalla. Uusi versio ei siis päivity käyttöösi vielä automaattisesti. Otamme mielellämme uusia jäseniä mukaan avoimeen testausryhmään. Testausryhmään liittymällä saat uudet julkaisut nopeammin käyttöösi ja pääset antamaan palautetta uudesta versiosta ennen sen varsinaista julkaisua. Jos olet jo aiemmin liittynyt testaajaksi, ei sinun tarvitse tehdä liittymistä uudelleen.

Tavoitteena on, että tämä uusi versio julkaistaan kaikkien saataville viikolla 26 tai 27. Jos haluat uuden version käyttöösi heti, voit liittyä testiryhmään mobiililaitteellasi alempana olevan ohjeen mukaisesti.

Tämän version uudet ominaisuudet on kerrottu tarkemmin alla.

Liittyminen Hillavan Android-sovelluksen testiryhmään mobiililaitteella

Liity mukaan Hillavan Android-sovelluksen testiryhmään:

1. Avaa tämä sivu selaimessa sillä mobiililaitteella, jolla käytät Hillavan Android-sovellusta.
  2. Mobiililaitteessa klikkaa tätä linkkiä https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hillava.ewm.
  3. Laitteessa sinut ohjataan Play-kauppaan Hillava-sovelluksen tietosivulle.
  4. Hillava-sovelluksen tietosivulla valitse näet Liity betaohjelmaan -osion, valitse "Liity".
  5. Beta-ryhmään liittyminen kestää muutaman minuutin. Kun olet onnistuneesti liittynyt beta-ryhmään, niin voit päivittää Hillava-sovelluksen uuden version käyttöösi.

Kotopro-integraatio

Käytä Hillavaa ja Kotoprota nyt kätevästi yhdessä! Tässä versiossa on tuettuna Hillava-Kotopro-integraatio. Käytännössä tässä versiossa näet tehtävän Tiedot-välilehdellä painikkeen "Avaa Kotopro" ja pääset painikkeesta siirtymään suoraan Kotoprohon kyseisen tehtävän kansioon. Jos Hillava-Kotopro-integraatio ei ole teillä vielä käytössä, painiketta ei näy. Jos haluat integraation käyttöönne, ole yhteydessä tukeemme tuki@hillava.com. Lue integraation käytöstä tarkemmin täältä.

Pienet käytettävyysparannukset

• Tässä versiossa on tuntikirjausta luotaessa oletuksen iso alkukirjain Yhteenveto asiakkaalle -kentässä.
  • Jos tehtävätyypillä on työlajit käytössä ja pakotettuna valintana, niin työlajia EI ole oletuksena valittuna. Käyttäjän on siis pakko valita työlaji tuntikirjauksen luonnin yhteydessä. Muutos pakottaa käyttäjän ottamaan kantaa työlajiin, aikaisemmin oletuksena oli valittuna ensimmäinen työlaji ja käyttäjä ei välttämättä huomannut valintaa vaan tallensi kirjauksen väärällä työlajilla.

Puheesta tekstiksi

Muistathan, että Hillavalla voit myös tallentaa puheesi tekstiksi. Voit siis helposti tallentaa esimerkiksi työaikakirjauksen selitteen puhumalla. Tallenna puhe tekstiksi avaamalla ominaisuus mobiililaitteesi näppäimistön mikrofoni-kuvakkeesta.