Kirjatut tarvikkeet -raportti

Muokattu Wed, 26 Apr 2023 klo 10:55 AM

Raportin tarkoituksena on vastata kysymykseen, miten paljon tiettyä tuotetta/tarviketta on kirjattu tehtäville tietyllä aikavälillä. Halutessasi voit hakea tarvikkeita kustannuspaikoittain, jolloin voit vertailla esimerkiksi eri kustannuspaikkojen osalta huoltoauton tai pientarvikkeiden kirjausten määriä valitulla aikavälillä.

Hakuehtona on myös Laskutus- tai Toimitusasiakas, jos haluat tarkastella mitä tarvikkeita ja kuinka paljon tietylle asiakkaalle on myyty tietyllä aikavälillä.

Raportin hakuehdot

HakuehtoSelite
Alkaen - PäättyenHakuehto rajaa hakutuloksiin kaikki tehtäville lisätyt tarvikkeet joiden kirjauspvm on tällä aikavälillä. Alkupäivämäärä on pakollinen hakuehto.
KustannuspaikkaHakuehto rajaa hakutuloksiin tarvikkeet tehtäviltä, joiden kustannuspaikka on hakuehdon mukainen. Jos hakuehtoa ei ole valittu, näytetään kaikkien kustannuspaikkojen tehtävien tarvikekirjaukset.

Raporttia voi käyttää, vaikka teillä ei olisi Hillavan kustannuspaikat käytössä.

Huom! Yhdellä tehtävällä voi periaatteessa olla useita kustannuspaikkoja, jos tehtävällä on useita kustannuspaikkoja, niin kyseisen tehtävän kirjaukset tulostuu kaikkien kustannuspaikkarajausten perusteella
TuotenroHakuehto rajaa hakutuloksiin vain tietyn tuotenumeron. Huomioi, että hakuehto on tarkka, eli tuotenumeron on oltava kirjoitettu kokonaisuudessaan ja täysin oikein. 
Tuotteen nimiHakuehto rajaa hakutuloksiin haun mukaiset tuotteet. Huomioi, että hakuehto ei ole tarkka, eli riittää, että tuotteen nimessä esiintyy hakuehdon mukainen kirjainsarja.
LaskutusasiakasHakuehto rajaa hakutuloksiin vain niiden tehtävien tarvikekirjaukset, joiden laskutusasiakas on hakuehdon mukainen.
ToimitusasiakasHakuehto rajaa hakutuloksiin vain niiden tehtävien tarvikekirjaukset, joiden toimitusasiakas on hakuehdon mukainen.

Raportin sarakkeet

SarakeSelite
TuotenumeroTarvikkeen tuotenumero
KuvausTarvikkeen kuvaus (nimi)
YksikköTarvikkeen yksikkö

Määrä

Tehtäville lisättyjen tarvikkeiden lukumäärän summa

Tuoteryhmä

Tuoteryhmä, johon tarvike kuuluu

Tuotekategoria

Tuotekategoria, johon tarvike kuuluu