Personec palkka-aineiston siirto

Muokattu Thu, 04 May 2023 klo 12:26 PM

Hillavasta voi siirtää palkka-aineistot Personeciin erillisen raportin avulla. Kyseessä ei ole varsinainen integraatio, vaan manuaalisesti tehtävä siirtotiedosto, jonka käyttäjä lataa itselleen ja vie Personeciin.

Palkka-aineiston siirtoraportti ei ole oletuksena näkyvissä, jos haluat raportin näkyviin, ota yhteyttä tuki@hillava.com.

Personec palkka-aineiston siirtoraportin luonti

  1. Mene näkymään Raportit - Työaika ja palkat - Personec siirtotiedosto.
  2. Valitse haluamasi palkkajakso.
  3. Valitse "Hae".
  4. Valitse oikeasta alareunasta "Lataa Excel".
  5. Tallenna tiedosto Personecin tukemaan muotoon ja vie tiedot Personeciin.
/helpdesk/attachments/101067139712Jos et halua viedä joitain raportin tietorivejä Personeciin, poista rivit Excelissä ja tallenna raportti Personecin tukemaan muotoon.

Raportin tiedot

Raportille tulevat resurssit

Raportille tuodaan tiedot vain niiden resurssien osalta, joille on asetettu palkansaajatunnus. Jos resurssille ei ole asetettu palkansaajatunnusta, resurssin kirjaustiedot eivät tule raportille.

Kirjausten summa palkkalajeittain

Siirtoraportille luodaan yksi summarivi kunkin työntekijän jokaista palkkalajia kohden. Rivillä näkyy siis yhden työntekijän tietyn palkkalajin kirjausten summa koko palkkajakson ajalta. 

Raportille tulevat palkkalajit

Raportille tulee tiedot kaikkien niiden palkkalajien osalta, joille on asetettu ulkoinen tunniste. Jos palkkalajille ei ole asetettu ulkoista tunnistetta, palkkalajin kirjaukset eivät tule raportille. Lue palkkalajeista tarkemmin täältä.

Raportille tulevat palkkajaksot

Raportille voidaan nostaa vain suljettuja palkkajaksoja. Jos et siis näe palkkajaksoa raportin valintalistassa, palkkajaksoa ei ole suljettu tai sitä ei ole luotu ollenkaan. Lue palkkajakson luonnista täältä ja sulkemisesta täältä

Siirtoraportin sarakkeet

NimiHillavan tieto
Henkilön nroTyöntekijänumero. Hillavan resurssin työntekijätietojen palkansaajatunnus. Jos resurssille ei ole asetettu palkansaajatunnusta, resurssin kirjaustiedot eivät tule raportille.
NimiTyöntekijän nimi
PalkkalajinroPalkkalajinumero. Hillavan palkkalajin ulkoinen tunniste. Jos palkkalajille ei ole asetettu ulkoista tunnistetta, palkkalajin kirjaukset eivät tule raportille.
Palkkalaji nimiPalkkalajin nimi Hillavasta
MääräSummatieto per palkkalaji per työntekijä.
KustannuspaikkaKustannuspaikka-tieto Hillavan resurssin työntekijätietojen kustannuspaikka-kentästä. Kentän arvo nostetaan sellaisenaan, voi olla tyhjänä resurssilla. 
Projekti