Procountor palkka-aineiston siirto

Muokattu Thu, 04 May 2023 klo 12:42 PM

Hillavasta voi siirtää palkka-aineistot Procountoriin erillisen raportin avulla. Kyseessä ei ole varsinainen integraatio, vaan manuaalisesti tehtävä siirtotiedosto, jonka käyttäjä lataa itselleen ja vie Procountoriin tai lähettää palkanlaskijalle.

Hillavan kehityssuunnitelmassa on saada Procountoriin palkka-aineiston siirto automaattiseksi ilman käyttäjän vaatimaa tiedoston lataamista ja vientiä. 

Palkka-aineiston siirtoraportti ei ole oletuksena näkyvissä, jos haluat raportin näkyviin, ota yhteyttä tuki@hillava.com.

Procountor palkka-aineiston siirtoraportin luonti

 1. Mene näkymään Raportit - Työaika ja palkat - Procountor palkka-aineiston siirtotiedosto.
 2. Valitse haluamasi palkkajakso.
 3. Valitse "Hae".
 4. Valitse oikeasta alareunasta "Lataa Excel".
 5. Poista tiedostosta otsikkorivi.
 6. Tallenna tiedosto Procountorin tukemaan muotoon (Procountorin ohje tiedoston muodosta löytyy täältä). 
 7. Vie tiedosto Procountoriin tai lähetä palkanlaskijalle.
/helpdesk/attachments/101067139820Jos raporttinäkymään ei nouse halutun palkkajakson tietoja, niin varmista että sinulla on kaikki kirjaukset hyväksyttynä ko palkkajaksolle ja palkkajakso on suljettu. Hyväksyntään liittyen ohje täällä ja palkkajakson sulkemiseen liittyen täällä

 

Siirtoraportin sarakkeet

NimiHillavan tieto
RIVITYYPPIAina kiinteä arvo "E"
HENKILÖNUMEROTyöntekijänumero. Hillavan resurssin työntekijätietojen palkansaajatunnus. Jos resurssille ei ole asetettu palkansaajatunnusta, resurssin kirjaustiedot eivät tule raportille.
PALKKALAJIN KOODIPalkkalajinumero. Hillavan palkkalajin ulkoinen tunniste. Jos palkkalajille ei ole asetettu ulkoista tunnistetta, palkkalajin kirjaukset eivät tule raportille.
PALKKALAJIN NIMIPalkkalajin nimi Hillavassa. 
RIVIN LUKUMÄÄRÄSummatieto palkkajakson kyseisen palkkalajin kirjauksille.
RIVIN YKSIKKÖHINTA-

 

Käytön aloitus

 1. Luo palkansaajat/henkilöt Procountoriin, jos ne eivät jo ole siellä. Procountor-ohjeita löydät osoitteesta: https://procountor.finago.com/hc/fi/sections/360000108118-Palkansaajan-perustaminen/support.netvisor.fi/hc/fi 
 2. Luo vastaavat resurssit Hillavaan ja lisää kullekin Hillavaan palkansaajatunnukseksi Procountorin Henkilörekisterin asiakasnumero TAI tunnus. Huom! Jos käytätte tunnusta, niin HETU-muotoisesta vain HETU saa olla tunnisteena Hillavassa ja tiedoston sisäänviennissä Procountoriin. Ota siis alusta "HETU-" osio pois. 
 3. Varmista Hillavan palkkalajeille Procountorin tunnisteet. Löydät tarvittavat tunnisteet Procountorista Palkkalajirekisteristä. Palkkalajin koodi on tarvittava tunnistetieto Hillavan palkkalajeille. Tarkempie ohjeita Procountorin puolelta löydät täältä: https://procountor.finago.com/hc/fi/articles/360000728458-Palkkalajirekisteri. 
 4. Luo vastaavat palkkalajit Hillavaan (ohje) ja lisää kullekin Hillavaan Ulkoinen tunniste -kenttään Procountorin palkkalajin koodi.

Auttoiko tämä artikkeli?

Loistavaa!

Kiitos palautteestasi

Pahoittelut ettemme voineet auttaa

Kiitos palautteestasi

Kerro kuinka voimme parantaa tätä artikkelia!

Valitse ainakin yksi syistä

Palaute lähetetty

Kiitos palautteesta. Yritämme korjata artikkelin