Laskuttaminen - Aloita tästä

Muokattu Mon, 06 Mar 2023 klo 09:54 PM

Mistä tiedän mitä minun pitää laskuttaa?

Selkeimmin näet valmiiksi kuitatut, laskutettavat tehtävät Hillavan Tehtävät-näkymässä.

1. Mene Tehtävät-näkymään.
  2. Valitse Tila-hakuehdoksi "Työ valmis" ja valitse "Hae".
  3. Hakutuloksissa näet kaikki valmiiksi kuitatut tehtävät, jotka odottavat laskuttamista.

Mistä näen, mitä laskuja olen lähettänyt?

Kaikki Hillavassa luodut laskut löydät Laskutus-näkymästä.

1. Mene Laskutus-näkymään.
  2. Valitse haluamasi hakuehdot ja valitse "Hae".

Mistä näen mitä laskuja liittyy tiettyyn tehtävään?

Tiettyyn tehtävään liittyvät laskut löydät tehtäväkohtaisesta näkymästä.

1. Mene Tehtävät-näkymään.
  2. Valitse haluamasi tehtävä ja valitset "Näytä".
  3. Mene tehtäväkohtaisessa näkymässä Laskut-välilehdelle.

Onko Hillavassa myyntireskontra?

Hillava keskittyy operatiiviseen toimintaan. Hillavassa ei ole myyntireskontraa, vaan myyntireskontra tulee hoitaa erillisessä kirjanpidon ohjelmistossa. Useimmiten laskut luodaan Hillavassa ja lähetetään automaattisesti integraatiolla kirjanpito-ohjelmistoon, jossa hoidetaan myyntireskontra.