Tehtävän luonti ilman kohdetta

Muokattu Thu, 04 May 2023 klo 09:50 AM

Kohteen luonti ja tehtävien kohdistaminen kohteeseen on järkevää silloin, kun samassa kohteessa käydään useita kertoja ja kohdekohtaista tehtävähistoriaa halutaan seurata. Jos tehtävä kohdistuu satunnaiseen kohteeseen, jossa käydään vain kerran tai hyvin harvoin , ei ole välttämätöntä luoda Hillavaan kohdetta, vaan tehtävä voidaan kohdistaa suoraan asiakkaaseen. Lue tarkemmin tehtävien kohdistamisesta asiakkaaseen tai kohteeseen täältä.

Näin luot tehtävän ilman kohdetta

 1. Luo ensin asiakas jos asiakasta ei jo ole Hillavassa.
 2. Luo uusi tehtävä.
  • Valitse tehtävätyyppi, mutta älä valitse tehtävälle kohdetta.
  • Tehtävän otsikkoon kannattaa kirjoittaa tehtävän kohdetta kuvaava otsikko, jotta näet tehtävälistauksessa helposti mihin tehtävä kohdistuu. Otsikko voi olla esimerkiksi. "Mikonkatu 5, vessanpönttö vuotaa".
  • Tehtävän Toimitustiedot-välilehdellä valitse "Määritä tehtäväkohtainen toimitusosoite" ja valitse listauksesta toimitusasiakas. Halutessasi voit kirjoittaa tehtäväkohtaisen toimitusosoitteen käsin.
   • HUOM: Toimitusasiakkaan tieto on Finvoicella "pakollinen" tieto. Tästä johtuen tehtäväkohtainen toimitusosoite ei nouse laskulle, jos toimitusasiakasta ei ole valittu.
  • Tehtävän Laskutustiedot-välilehdellä valitse "Määritä tehtäväkohtainen laskutusasiakas" ja valitse listauksesta laskutusasiakas.
/helpdesk/attachments/101067139953

Tehtävätyypin asetuksissa voi olla määritelty tehtävän kohde pakolliseksi tai tehtäväkohtaisen toimitus- tai laskutusasiakkaan asettaminen voi olla kielletty. Voit muuttaa tarvittaessa tehtävätyypin asetuksia, ohje tehtävätyypeistä löytyy täältä.

Auttoiko tämä artikkeli?

Loistavaa!

Kiitos palautteestasi

Pahoittelut ettemme voineet auttaa

Kiitos palautteestasi

Kerro kuinka voimme parantaa tätä artikkelia!

Valitse ainakin yksi syistä

Palaute lähetetty

Kiitos palautteesta. Yritämme korjata artikkelin