Koontilaskun luonti

Muokattu Ma, 6 Touko klo 7:57 AM

Admicom Flexissä voi luoda koontilaskun useista tehtävistä. Koontilaskulla laskutettavien tehtävien laskutustiedot ja tehtävätyyppi on oltava samat, jotta koontilasku voidaan luoda. Koontilaskun voi luoda vain laskutusvalmiista tehtävistä.

• Tehtävien on oltava laskutusvalmiita.
  • Tehtävien laskutustietojen on oltava kaikilta osin samat, myös viitetiedon on täsmättävä.
  • Kaikkien tehtävien tehtävätyyppi on oltava sama.

Jos koontilaskun luonti ei onnistu, vaikka tehtävät ovat laskutusvalmiita, ota yhteyttä tukeemme, joka tekee tarvittavat muutokset tehtäväprosessiinne.

Koontilaskun luonti

1. Mene Tehtävät-näkymään.
  2. Hae näkyviin tehtävät, jotka haluat laskuttaa.
    • Koska koontilasku voidaan muodostaa vain tehtävistä, joilla on sama laskutusasiakas, lisää hakuehdoksi Laskutusasiakas ja hae näkyviin vain tietyn laskutusasiakkaan tehtävät.
    • Lisäksi suositus on, että haet Tila-haulla näkyviin vain laskutusvalmiit tehtävät.
  3. Avaa tehtävät tarkempaan tarkasteluun ja tarkasta tehtävien tarvike-, työaika- ja ajokirjaukset.
  4. Palaa Tehtävät-näkymään ja valitse tehtävät, joista haluat luoda koontilaskun.
    • Valitse useita tehtäviä Shift- tai Ctrl-näppäin pohjassa.
  5. Valitse alareunasta "Luo koontilasku".
    1. Painike on aktiivinen vain jos valittuna on vähintään kaksi tehtävää.
  6. Koontilaskun esikatselu-ikkuna avautuu.
  7. Valitse esikatselu-ikkunan yläreunasta haluttu laskun tarkkuus. Löydät tarkkuusvaihtoehdoista lisätietoa täältä: Laskun laskurivien tarkkuuden määrittely.
  8. Luo koontilasku hyväksymällä esikatselu.
/helpdesk/attachments/101067139958

Laskun "Viitteemme"-kenttään tulee viitteeksi kaikkien laskutettavien tehtävien tehtävänumero.

/helpdesk/attachments/101067139958

Koontilaskulla laskutettavilla tehtävillä ei voi olla eroavia laskutusviitteitä. Tarvittaessa muokkaa laskuvedoksen "Viitteenne"-kenttään asiakkaan vaatimat viitteet.

/helpdesk/attachments/101067139958

Jos koontilaskun tehtävien kohteet poikkeavat, koontilaskulla näkyy vain yhden kohteen tiedot. Muokkaa tarvittaessa laskuvedoksen toimitustietoja.