Koontilaskun luonti

Muokattu Ti, 20 Elo klo 2:58 PM

Admicom Flexissä voi luoda koontilaskun useista tehtävistä. Koontilaskulla laskutettavien tehtävien laskutustiedot ja tehtävätyyppi on oltava samat, jotta koontilasku voidaan luoda. Koontilaskun voi luoda vain laskutusvalmiista tehtävistä.

• Tehtävien on oltava laskutusvalmiita.
  • Tehtävien laskutustietojen on oltava kaikilta osin samat, myös viitetiedon on täsmättävä.

Jos koontilaskun luonti ei onnistu, vaikka tehtävät ovat laskutusvalmiita, ota yhteyttä tukeemme, joka tekee tarvittavat muutokset tehtäväprosessiinne.

Koontilaskun luonti

1. Mene Tehtävät-näkymään.
  2. Hae näkyviin tehtävät, jotka haluat laskuttaa.
    • Koska koontilasku voidaan muodostaa vain tehtävistä, joilla on sama laskutusasiakas, lisää hakuehdoksi Laskutusasiakas ja hae näkyviin vain tietyn laskutusasiakkaan tehtävät.
    • Lisäksi suositus on, että haet Tila-haulla näkyviin vain laskutusvalmiit tehtävät.
  3. Avaa tehtävät tarkempaan tarkasteluun ja tarkasta tehtävien tarvike-, työaika- ja ajokirjaukset.
  4. Palaa Tehtävät-näkymään ja valitse tehtävät, joista haluat luoda koontilaskun.
    • Valitse useita tehtäviä Shift- tai Ctrl-näppäin pohjassa.
  5. Valitse alareunasta "Luo koontilasku".
    1. Painike on aktiivinen vain jos valittuna on vähintään kaksi tehtävää.
  6. Koontilaskun esikatselu-ikkuna avautuu.
  7. Valitse esikatselu-ikkunan yläreunasta haluttu laskun tarkkuus. Löydät tarkkuusvaihtoehdoista lisätietoa täältä: Laskun laskurivien tarkkuuden määrittely.
  8. Luo koontilasku hyväksymällä esikatselu.
/helpdesk/attachments/101067139958

Laskun "Viitteemme"-kenttään tulee viitteeksi kaikkien laskutettavien tehtävien tehtävänumero.

/helpdesk/attachments/101067139958

Koontilaskulla laskutettavilla tehtävillä ei voi olla eroavia laskutusviitteitä. Tarvittaessa muokkaa laskuvedoksen "Viitteenne"-kenttään asiakkaan vaatimat viitteet.

/helpdesk/attachments/101067139958

Jos koontilaskun tehtävien kohteet poikkeavat, koontilaskulla näkyy vain yhden kohteen tiedot. Muokkaa tarvittaessa laskuvedoksen toimitustietoja.