Numerosarjat

Muokattu Mon, 06 Mar 2023 klo 09:55 PM

Voit määritellä Hillavan numerosarjat juuri teidän yrityksenne haluamalla tavalla. Numerosarjoja on esimerkiksi: asiakasnumero, laskunumero, tehtävänumero jne.

Oletuksena Hillavaan on luotu kaikki tarpeelliset numerosarjat, joten käyttöönoton yhteydessä numerosarjoja ei ole välttämätöntä muokata.

Numerosarjojen luonti

1. Mene näkymään Asetukset - Yleistä - Numerosarjat.
  2. Luo tai muokkaa haluamaasi numerosarjaa.
  3. Tallenna tiedot.
/helpdesk/attachments/101067140023

Huom! Suosittelemme, että tehtävän numerosarja alkaa aina numerolla tai kirjaimella.

Suositus perustuu siihen, että esimerkiksi ostotilausvahvistuksella tehtävän numero on todennäköisemmin oikein, kun se on muotoa "100098" kuin muotoa "000098", jolloin käyttäjä ei välttämättä tiedosta, että tehtävänumeron alussa olevat nollat ovat myös osa tehtävän numeroa.