Nimipolku kohteen nimen jatkoksi

Muokattu Mon, 06 Mar 2023 klo 09:55 PM

Hillavassa tehtävän kohde-kentässä näkyy oletuksena kohteen nimi. Tähän kenttään on mahdollista nostaa perään sulkeisiin toisen kentän tietoa. Tällöin esim kohteen haku laajenee ja tehtävän kohde informoi enemmän käyttäjälle. Tiedot näkyvät myös mobiilissa vastaavasti kuin pääkäyttöliittymässä.

Jos haluat tämän käyttöön niin voit olla yhteydessä tuki@hillava.com niin autamme tämän aktivoinnissa.

Nimipolun määritys

Nimipolku määritetään noden tietotyypin asetuksissa. Tämä on vain Hillava ylläpitäjän hallittavissa.

Päätä mikä kenttä halutaan nostaa kohteen nimen perään. Mahdollista on nostaa myös useampi, tee samat toimenpiteet tällöin muidenkin kenttien osalta. Huomioi toki, että käyttöliittymissä kentän tila ei välttämättä kuitenkaan mahdollista koko nimipolun näyttämistä, joten kannattaa aktivoida vain tarvittavat kentät nimipolkuun.

1. Mene Hillavassa Asetukset > Järjestelmä > Tietotyypit
  2. Valitse haluamasi tietotyyppi ja ota se katselutilaan.
  3. Syötä haluamasi attribuutille tunniste. Tunniste on vapaasti määritettävissä, suosittelemme syöttämään tunnisteen kapitaaleilla ja ottamaan tunnisteen talteen seuraavia vaiheita varten.
  4. Tallenna attribuutti tunnisteen kanssa.
  5. Ota node tyypin päätaso muokkaustilaan
  6. Välilehdeltä Käyttöliittymä löydät kentän "Nimipolun SpEL-lauseke". Syötä tähän seuraava lauseke attribuutin tunnisteen kanssa (tunniste on kapitaaleilla)
    1. #{node.name} #{@printUtils.surroundWith('(', attributeAsText('TUNNISTE'), ')')}
    2. Kirjoita tunniste juuri siinä muodossa kuin sen syötit attribuutin tunniste-kenttään
  7. Tallenna.
/helpdesk/attachments/101067139916

Vain asetusmuutoksen jälkeen luoduille nodeille tulee tehtävän kohde-kenttään attribuutti (kuten esim. osoite) nimen perään sulkeissa. Olemassa olevien nodejen (esim. kohteiden) kohdalla nimen perään ei nouse lisätietoa sulkeissa automaattisesti. Jos Hillavassa on jo kohteita, voidaan näille tehdä päivitys meidän toimesta, jotta nimipolku/ muutos nimipolussa näkyy myös näille. Oletahan silloin yhteydessä tuki@hillava.com