Tietoturva Admicom Flex-palvelussa

Muokattu To, 22 Helmi klo 8:03 AM

Flexissä tietoturva on huomioitu koko Flex kehityksessä alkaen järjestelmän arkkitehtuuriratkaisuista ja jatkuen henkilöstömme tietoturvaosaamiseen, jota ylläpidetään säännöllisesti. Henkilötietojen käsittelyn ja henkilötietojen tietoturvan osalta löydät tarkempaa tietoa konsernimme sivuilta täältä

Käyttöoikeudet ja tunnistautuminen

Jokaisella asiakkaallamme on oma Flex-ympäristö ja jokaiselle käyttäjälle määritellään tarpeenmukainen käyttöoikeustaso. Jokaisen asiakkaamme pääkäyttäjä vastaa käyttöoikeuksien jakamisesta omassa yrityksessään sekä tarvittaessa sidosryhmille (kuten alihankkijat). Käyttäjän tunnistautumiseen käytetään sähköpostiosoitetta ja salasanaa. Salasanan unohtuessa käyttäjän tulee palauttaa salasanansa "Unohtunut salasana"-toiminnolla, tietoturvasyistä tukemme ei vastaa suoraan käyttäjälle liittyen unohtuneeseen käyttäjätunnukseen tai salasanaan.

Fyysinen turvallisuus ja tietojen turvaaminen

Flexin palvelua tuotetaan Amazon palvelussa EU:n alueella. Amazon turvaa palvelinkeskusten fyysisen tietoturvan, voit lukea tarkemmin Amazonin toimenpiteistä heidän sivuiltaan täältä.

Flex-palvelun tietokanta on kahdennettu ja lisäksi palvelun tiedot varmuuskopioidaan kerran vuorokaudessa.

Tekninen tietoturvallisuus ja tietoturvaa takaavat toimenpiteet

Flexin järjestelmän tietoturva on nykyisten yleisten käytänteiden mukaisesti toteutettu ja järjestelmätoimittajana huolehdimme, että järjestelmän käyttö pysyy turvallisena. Järjestelmää valvotaan automaattisesti, jotta mahdollisiin uhka- ja häiriötilanteisiin voidaan reagoida nopeasti. Tietoturvapäivitysten asentaminen kuuluu oletuksena järjestelmän ylläpitoon.

Flexin toteutus on modulaarinen ja mahdollistaa muutosten ja päivitysten tekemisen nopeasti ja ketterästi. Tämä mahdollistaa mm. toteutukseen valittujen teknologioiden korvaamisen uusilla ympäristön kehittyessä ja vaatimusten (mm. tietoturvaan liittyvien) muuttuessa.