Toimituskiellon asettaminen asiakkaalle

Muokattu Wed, 28 Feb 2024 klo 11:35 PM

Admicom Flexissä voit asettaa asiakkaalle toimituskiellon, jos asiakkaalla on esimerkiksi maksamattomia laskuja. Toimituskielto ei estä tehtävien tai urakoiden/kohteiden luontia asiakkaalle, mutta ohjaa käyttäjää huomioimaan toimituskiellon. Toimituskiellosta annetaan tehtävän tai kohteen/urakan luonti- ja muokkausvaiheessa varoitus. Lisäksi toimituskielto näkyy pääkäyttöliittymän listausnäkymissä.

Mobiilikäyttöliittymässä toimituskieltovaroitus ei näy.

Toimituskiellon asettaminen asiakkaalle

1. Avaa asiakaskortti.
  2. Perustiedot välilehdellä valitse "Toimituskielto".
  3. Halutessasi kerro Lisätiedot-kenttään lisätietoa toimituskiellosta. Voit käyttää Lisätiedot-kenttää minkä tahansa asiakaskohtaisen lisätiedon kirjaamiseen. Lisätiedot-kenttä näkyy vain asiakaskortilla.