2024-01-08 Brändimme uudistuu

Muokattu Wed, 10 Jan 2024 klo 03:09 PM

Julkaisemme koko Admicom-konsernin yhteisen uuden brändin 15.1.2024 ja tämä näkyy myös Hillavassa muun muassa ohjelmiston nimessä, visuaalisessa ilmeessä sekä tukisivuston värimaailmassa. Muistathan tiedottaa tästä muutoksesta kaikkia yrityksesi Hillava-käyttäjiä. Muita toimenpiteitä teiltä ei vaadita.

Ulkoasu uudistuu ja nimi muuttuu – Hillava on pian Admicom Flex 

Brändiuudistuksen myötä Hillavan uusi nimi on Admicom Flex. Ohjelmisto on sama tuttu. Vain nimi muuttuu ja visuaaliseen ilmeeseen tulee päivityksiä, mutta peruskäyttöön muutos ei vaikuta. 

Kirjautumissivun ulkoasu uudistuu 

Kirjautumissivun ulkoasuun tulee useita muutoksia, kun värimaailma muuttuu vaaleasta tummaksi, taustakuva uudistuu sekä logo ja tuotenimi vaihtuvat. Uudesta ulkoasusta huolimatta ohjelmistoon voi jatkossakin kirjautua turvallisin mielin samassa tutussa osoitteessa kuin tähänkin asti. Myös yrityksenne nimi säilyy edelleen kirjautumisnäkymässä.

Tutut tukikanavat säilyvät

Tuen yhteystiedot säilyvät ennallaan ja saat jatkossakin apua ohjelmiston käyttöön liittyvissä kysymyksissä osoitteesta tuki@hillava.com. Löydät myös tukisivuston vanhasta tutusta osoitteesta: tuki.hillava.com.

Kotisivujen osoite muuttuu 

Keskitämme konsernin verkkosivut www.admicom.com-sivustolle, josta löydät jatkossa kaikki tarvittavat linkit ja ohjeet. Nykyinen www.hillava.com-sivusto poistuu käytöstä uuden brändin julkaisun yhteydessä 15.1.2024.  

Milloin muutokset näkyvät ohjelmistossa? 

Kirjautumisikkunan ulkoasu ja tuotenimi muuttuvat ohjelmiston seuraavassa versiopäivityksessä tammikuun puolivälin jälkeen. Tiedotamme versiopäivityksen tarkemmasta ajankohdasta normaalisti ohjelmiston yläpalkissa.  

Miksi muutos tehdään? 

Me Admicomilla haluamme olla suunnannäyttäjinä tekemässä kestävämpää, kannattavampaa ja vastuullisempaa arkea yhdessä asiakkaidemme kanssa. Olemme siksi tehneet määrätietoista strategiatyötä kirkastaaksemme olemassaolomme tarkoituksen ja suuntaviivat tulevaisuudelle. 

Admicom-konsernin ohjelmistojen nimi- ja ulkoasumuutokset ovat osa laajempaa strategista työtä, jonka tavoitteena on tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaista palvelua toimintanne tueksi. Myös esimerkiksi tuotekehityksessämme tehdään jatkuvasti töitä sen eteen, että pystymme jatkossakin tarjoamaan teille markkinoiden vahvimman ohjelmistokokonaisuuden, joka tuottaa merkittävää lisäarvoa yrityksenne arkeen.