Mepco palkka-aineiston siirtotiedosto

Muokattu Mon, 06 Mar 2023 klo 09:54 PM

Hillavasta voi siirtää palkka-aineistot Mepcoon erillisen raportin avulla. Kyseessä ei ole varsinainen integraatio, vaan manuaalisesti tehtävä siirtotiedosto, jonka käyttäjä lataa itselleen ja vie Mepcoon tai lähettää palkanlaskijalle.

Mepco palkka-aineisto on mahdollista siirtää integraation kautta Talenomin Mepcoon. Lisätietoja tästä vaihtoehdosta löydät täältä

Palkka-aineiston siirtoraportti ei ole oletuksena näkyvissä, jos haluat raportin näkyviin, ota yhteyttä tuki@hillava.com.

Mepco palkka-aineiston siirtoraportin luonti

 1. Mene näkymään Raportit - Työaika ja palkat - Mepco siirtotiedosto.
 2. Valitse haluamasi palkkajakso.
 3. Valitse "Hae".
 4. Valitse oikeasta alareunasta "Lataa Excel".
 5. Poista tiedostosta otsikkorivi.
 6. Tallenna tiedosto Mepcon tukemaan muotoon (excelin tiedostomuotolistan "CSV UTF-8 (luetteloerottimella erotettu)) ja nimeä tiedosto Mepcon vaatimalla otsikolla (tarkennukset tiedoston nimeämiseen löydät alempaa). 
 7. Vie tiedosto Mepcoon tai lähetä palkanlaskijalle.
/helpdesk/attachments/101067139783 Jos raporttinäkymään ei nouse halutun palkkajakson tietoja, niin varmista että sinulla on oletusprojekti määritetty kohteilla/projekteilla. Myös Projektinumero pitää olla annettuna.

 

/helpdesk/attachments/101067139783 Jos et halua viedä joitain raportin tietorivejä Mepcoon, poista rivit Excelissä ja tallenna raportti Mepcon tukemaan muotoon.

 

Tiedoston nimeäminen

Kun tiedostoa viedään Mepcoon, on tärkeää, että tiedosto on nimetty oikealla tavalla. Tässä on ohje mistä tapahtumapalkka-aineiston nimeäminen koostuu:

"12345_TAPA_HIL_YYYYMMDDHHMMSS":

 • 12345 = asiakastunnus (mahdollisesti myös maksuryhmä tässä perässä, esim 12345KK)
 • TAPA = kiinteä termi kun viedään palkkatapahtumatiedostoa
 • HIL = Kiinteä termi kun kirjaukset on otettu Hillavasta
 • YYYYMMDDHHMMSS= aikaleima kun tiedosto on otettu ulos, mahdollisimman tarkka sisältäen päivämäärän alussa ja kellonajan lopussa. Esim 28052020151901. 
 • Jokaisen nimen elementin välissä on alaviiva erottelemaan tietoja. 

Siirtoraportin sarakkeet

Nimi Hillavan tieto
PVM Valitun palkkajakson ensimmäisen kirjauksen päivämäärä.
TYNRO Työntekijänumero. Hillavan resurssin työntekijätietojen palkansaajatunnus. Jos resurssille ei ole asetettu palkansaajatunnusta, resurssin kirjaustiedot eivät tule raportille.
NIMI Työntekijän nimi.
PLNRO Palkkalajinumero. Hillavan palkkalajin ulkoinen tunniste. Jos palkkalajille ei ole asetettu ulkoista tunnistetta, palkkalajin kirjaukset eivät tule raportille.
KPL/MÄÄRÄ Summatieto palkkajakson kyseisen palkkalajin kirjauksille.
EUR -
KUSTPA
KLAJI
PROJ

Projektin tai tehtävän numero. Haetaan tehtävän kohteelta/projektilta jos projektinumero, muuten kirjaukseen liittyvältä tehtävältä, riippuen mitä on käyttöönotossa määritetty. 

PRLAJI

Auttoiko tämä artikkeli?

Loistavaa!

Kiitos palautteestasi

Pahoittelut ettemme voineet auttaa

Kiitos palautteestasi

Kerro kuinka voimme parantaa tätä artikkelia!

Valitse ainakin yksi syistä

Palaute lähetetty

Kiitos palautteesta. Yritämme korjata artikkelin