Mepco palkka-aineiston siirtotiedosto

Muokattu Mon, 15 Jan 2024 klo 08:56 AM

Admicom Flexistä voi siirtää palkka-aineistot Mepcoon erillisen raportin avulla. Kyseessä ei ole varsinainen integraatio, vaan manuaalisesti tehtävä siirtotiedosto, jonka käyttäjä lataa itselleen ja vie Mepcoon tai lähettää palkanlaskijalle.

Mepco palkka-aineisto on mahdollista siirtää integraation kautta Talenomin Mepcoon. Lisätietoja tästä vaihtoehdosta löydät täältä

Palkka-aineiston siirtoraportti ei ole oletuksena näkyvissä, jos haluat raportin näkyviin, ota yhteyttä tuki@hillava.com.

Mepco palkka-aineiston siirtoraportin luonti

1. Mene näkymään Raportit - Työaika ja palkat - Mepco siirtotiedosto.
  2. Valitse haluamasi palkkajakso.
  3. Valitse "Hae".
  4. Valitse oikeasta alareunasta "Lataa Excel".
  5. Poista tiedostosta otsikkorivi.
  6. Tallenna tiedosto Mepcon tukemaan muotoon (excelin tiedostomuotolistan "CSV UTF-8 (luetteloerottimella erotettu)) ja nimeä tiedosto Mepcon vaatimalla otsikolla (tarkennukset tiedoston nimeämiseen löydät alempaa).
  7. Vie tiedosto Mepcoon tai lähetä palkanlaskijalle.
/helpdesk/attachments/101067139783Jos raporttinäkymään ei nouse halutun palkkajakson tietoja, niin varmista että sinulla on oletusprojekti määritetty kohteilla/projekteilla. Myös Projektinumero pitää olla annettuna.

/helpdesk/attachments/101067139783Jos et halua viedä joitain raportin tietorivejä Mepcoon, poista rivit Excelissä ja tallenna raportti Mepcon tukemaan muotoon.

Tiedoston nimeäminen

Kun tiedostoa viedään Mepcoon, on tärkeää, että tiedosto on nimetty oikealla tavalla. Tässä on ohje mistä tapahtumapalkka-aineiston nimeäminen koostuu:

"12345_TAPA_HIL_YYYYMMDDHHMMSS":

• 12345 = asiakastunnus (mahdollisesti myös maksuryhmä tässä perässä, esim 12345KK)
  • TAPA = kiinteä termi kun viedään palkkatapahtumatiedostoa
  • HIL = Kiinteä termi kun kirjaukset on otettu Flexistä
  • YYYYMMDDHHMMSS= aikaleima kun tiedosto on otettu ulos, mahdollisimman tarkka sisältäen päivämäärän alussa ja kellonajan lopussa. Esim 28052020151901.
  • Jokaisen nimen elementin välissä on alaviiva erottelemaan tietoja.

Siirtoraportin sarakkeet

NimiFlexin tieto
PVMValitun palkkajakson ensimmäisen kirjauksen päivämäärä.
TYNROTyöntekijänumero. Flexin resurssin työntekijätietojen palkansaajatunnus. Jos resurssille ei ole asetettu palkansaajatunnusta, resurssin kirjaustiedot eivät tule raportille.
NIMITyöntekijän nimi.
PLNROPalkkalajinumero. Flexin palkkalajin ulkoinen tunniste. Jos palkkalajille ei ole asetettu ulkoista tunnistetta, palkkalajin kirjaukset eivät tule raportille.
KPL/MÄÄRÄSummatieto palkkajakson kyseisen palkkalajin kirjauksille.
EUR-
KUSTPA
KLAJI
PROJ

Projektin tai tehtävän numero. Haetaan tehtävän kohteelta/projektilta jos projektinumero, muuten kirjaukseen liittyvältä tehtävältä, riippuen mitä on käyttöönotossa määritetty.

PRLAJI