Fennoa palkka-aineiston siirtoraportti

Muokattu Wed, 21 Jun 2023 klo 10:27 AM

Hillavasta voi siirtää palkka-aineistot Fennoaan erillisen raportin avulla. Kyseessä ei ole varsinainen integraatio, vaan manuaalisesti tehtävä siirtotiedosto, jonka käyttäjä lataa itselleen ja vie Fennoaan tai lähettää palkanlaskijalle.

Palkka-aineiston siirtoraportti ei ole oletuksena näkyvissä, jos haluat raportin näkyviin, ota yhteyttä tuki@hillava.com.

Asetukset ennen siirtoraportin käyttöä

1. Aseta Hillavan resursseille palkansaajatunnus. Hillavan palkansaajatunnuksen on täsmättävä Fennoan työntekijän numeroon.
    • Mene Hillavassa näkymään Resurssit - Resurssit. Muokkaa resursseja ja aseta palkansaajatunnus.
  2. Aseta Hillavan palkkalajeille ulkoinen tunniste. Hillavan palkkalajin ulkoisen tunnisteen on täsmättävä Fennoan palkkalajin koodiin.
    • Mene Hillavassa näkymään Asetukset - Tehtävän ja resursointi - Palkkalajit. Muokkaa palkkalajeja ja aseta Ulkoinen tunniste.

Raportille nostetaan vain niiden resurssien kirjaukset, joilla on palkansaajatunnus asetettu Hillavaan. Raportille nostetaan vain niiden palkkalajien kirjaukset, joilla on ulkoinen tunniste asetettu Hillavaan. Voit siis halutessasi jättää tiettyjen resurssien kirjaukset tai tiettyjen palkkalajien kirjaukset siirtämättä, kun jätät tunnistetiedot tyhjäksi.

Mikäli raportti ei nosta mitään tietoja, tarkista Resurssien palkansaajatunnukset (pitää olla täytettynä niiden osalta, joiden kirjaukset raportille halutaan) sekä palkkalajien ulkoiset tunnisteet (pitää olla täytettynä niiden osalta, jotka raportille halutaan). Kokeile raporttia näiden muokkausten jälkeen uudelleen.

Fennoa palkka-aineiston siirtoraportin luonti

1. Mene näkymään Raportit - Työaika ja palkat - Fennoa palkka-aineiston siirtoraportti.
  2. Valitse haluamasi palkkajakso.
  3. Valitse "Hae".
  4. Valitse oikeasta alareunasta "Lataa Excel".
  5. Tallenna tiedosto CSV-muotoon.
  6. Vie tiedosto Fennoaan tai lähetä palkanlaskijalle.
/helpdesk/attachments/101067139818Jos et halua viedä joitain raportin tietorivejä Fennoaan, poista rivit Excelissä ja tallenna vasta sitten CSV-muotoon.