Fennoa palkka-aineiston siirtoraportti

Muokattu Mon, 06 Mar 2023 klo 09:54 PM

Hillavasta voi siirtää palkka-aineistot Fennoaan erillisen raportin avulla. Kyseessä ei ole varsinainen integraatio, vaan manuaalisesti tehtävä siirtotiedosto, jonka käyttäjä lataa itselleen ja vie Fennoaan tai lähettää palkanlaskijalle.

Palkka-aineiston siirtoraportti ei ole oletuksena näkyvissä, jos haluat raportin näkyviin, ota yhteyttä tuki@hillava.com.

Asetukset ennen siirtoraportin käyttöä

 1. Aseta Hillavan resursseille palkansaajatunnus. Hillavan palkansaajatunnuksen on täsmättävä Fennoan työntekijän numeroon.
  • Mene Hillavassa näkymään Resurssit - Resurssit. Muokkaa resursseja ja aseta palkansaajatunnus.
 2. Aseta Hillavan palkkalajeille ulkoinen tunniste. Hillavan palkkalajin ulkoisen tunnisteen on täsmättävä Fennoan palkkalajin koodiin.
  • Mene Hillavassa näkymään Asetukset - Tehtävän ja resursointi - Palkkalajit. Muokkaa palkkalajeja ja aseta Ulkoinen tunniste.

Raportille nostetaan vain niiden resurssien kirjaukset, joilla on palkansaajatunnus asetettu Hillavaan. Raportille nostetaan vain niiden palkkalajien kirjaukset, joilla on ulkoinen tunniste asetetut Hillavaan. Voit siis halutessasi jättää tiettyjen resurssien kirjaukset tai tiettyjen palkkalajien kirjaukset siirtämättä, kun jätät tunnistetiedot tyhjäksi. 

Fennoa palkka-aineiston siirtoraportin luonti

 1. Mene näkymään Raportit - Työaika ja palkat - Fennoa palkka-aineiston siirtoraportti.
 2. Valitse haluamasi palkkajakso.
 3. Valitse "Hae".
 4. Valitse oikeasta alareunasta "Lataa Excel".
 5. Tallenna tiedosto CSV-muotoon. 
 6. Vie tiedosto Fennoaan tai lähetä palkanlaskijalle.
/helpdesk/attachments/101067139818 Jos et halua viedä joitain raportin tietorivejä Fennoaan, poista rivit Excelissä ja tallenna vasta sitten CSV-muotoon.Auttoiko tämä artikkeli?

Loistavaa!

Kiitos palautteestasi

Pahoittelut ettemme voineet auttaa

Kiitos palautteestasi

Kerro kuinka voimme parantaa tätä artikkelia!

Valitse ainakin yksi syistä

Palaute lähetetty

Kiitos palautteesta. Yritämme korjata artikkelin