Yrityksen tiedot ja logo

Muokattu Tue, 12 Sep 2023 klo 08:37 AM

Yrityksen tiedoissa määritellään teidän yrityksen tietoja, jotka ovat esimerkiksi laskutuksen kannalta olennaisia.

Yrityksen tietojen muokkaaminen

1. Mene näkymään Asetukset - Yleistä - Yrityksen tiedot.
  2. Valitse yritys ja valitse "Muokkaa".
  3. Muokkaa tiedot oikeiksi.
  4. Tallenna tiedot.

Logojen asettaminen

Voit asettaa Hillavaan yrityksesi logon, joka tulostetaan esimerkiksi tehtävätulosteelle sekä laskulle.

1. Mene näkymään Asetukset - Yleistä - Yrityksen tiedot.
  2. Valitse alareunasta "Aseta logo (ylä)" tai "Aseta logo (ala)".
  3. Valitse haluamasi kuvatiedosto omalta koneeltasi ja tallenna tiedot.
/helpdesk/attachments/101067140034Huom! Logon on oltava .jpg tai .png -muotoinen.