Laskun liite

Muokattu Thu, 04 May 2023 klo 10:12 AM

Hillavassa laskulle voi lisätä liitteen. Liitteen voi lisätä suoraan tehtävältä laskun luonnin yhteydessä tai myöhemmin Laskutus-näkymässä omalta tietokoneelta.

Laskun liite -ominaisuuden käyttöönotto

Oletuksena Laskun liite -ominaisuus ei ole käytössä. Ota laskun liitteet käyttöön seuraavasti.

1. Mene näkymään Asetukset - Tuotteet ja laskutus - Laskutyypit.
  2. Muokkaa laskutyyppiä, jolle haluat lisätä liitteet käyttöön.
  3. Valitse "Voi sisältää liitteitä".

Liitteen lisääminen laskulle

Kun olet ottanut Laskun liite -ominaisuuden käyttöön käyttämällesi laskutyypille, näet tehtävän laskun esikatselun yhteydessä "Liitteet"-välilehden, josta voit valita tehtävän liitteistä haluamasi liitteet laskun liitteiksi.

Liite kopioidaan laskun liitteeksi, eli liitteen poistaminen tehtävältä ei poista liitettä laskulta. Voit valita useita liitteitä laskulle ja ne yhdistetään automaattisesti yhdeksi PDF-tiedostoksi silloin, kun lasku viedään taloushallinnon järjestelmään.

/helpdesk/attachments/101067140033

Laskun liitteitä ei välitetä kaikkiin taloushallintoihin, tarkista ajantasaisin tieto Integraatiot-osion alta täältä. Liitteissä tuetaan yleisimpiä kuvatiedostomuotoja sekä pdf-tiedostoja. Älä siis lisää laskun liitteeksi esimerkiksi word-tiedostoa.

Jos käytössäsi on jokin muu taloushallinnon järjestelmä, mihin haluat viedä liitteet, niin ota yhteyttä tukeemme tuki@hillava.com.